Головна <Статті < Для туристів будуть доступні один з найбільш високорозташованих в світі безкрайніх басейнів і оглядовий майданчик на даху.

Для туристів будуть доступні один з найбільш високорозташованих в світі безкрайніх басейнів і оглядовий майданчик на даху.

Новий найвищий у світі готель під назвою Ciel відкриється в дубайському районі Dubai Marina в кінці 2022 або на початку 2023 року.

Нова будівля, висотою 360 м, складатиметься з 82 рівнів і буде всього на 4 м вище нинішнього рекордсмена – готелю Gevora на шосе шейха Заєда, передають russianemirates.com.

Цікаво, що готель буде знаменитий одним з найбільш високорозташованих в світі безкрайніх басейнів, а також оглядовим майданчиком на даху, з якого відкриваються панорамні види на море і острів The Palm Jumeirah.

Готель на 1209 люксів і обслуговуваних апартаментів зводить забудовник The First Group. Архітектором виступає бюро Norr. У сучасних інтер’єрах буде багато зелені і чотири ресторани, подробиці про які будуть повідомлені пізніше.

Детальніше читайте на УНІАН